ryder

deel 1: technische vereisten indien U zelf de installatie voorziet en ons enkel als DJ boekt

deel 2: technische vereisten voor onze Dive-in show

deel 3: praktische vereisten voor de DJ

 

deel 1: DJ only boeking:

Onze DJ’s maken gebruik van hierna vermeld materiaal van  PIONEER. Het merkgebonden materiaal moet van dit niveau of hoger zijn.

  • 2 x CDJ2000 NEXUS
  • 1 x DJM900

Het mengpaneel en de mengtafel moeten voorzien zijn van een usb kabel (dus 3 in totaal)

We werken met een eigen computer met daarop virtual DJ 2023. Indien er een computer aanwezig is dient deze van dusdanige kwaliteit te zijn dat de nieuwste stemfuncties actief zijn. Indien hier geen zekerheid over is, brengen we onze eigen desktop computer mee (draait niet op laptops).

De geluidsinstallatie moet voldoen aan de verwachtingen aan de inrichting van de zaal. Hier stellen we verder geen eisen aan. Er wordt niet gewerkt in zalen die een technisch ingreep systeem hebben bij decibeloverschrijding die ervoor zorgt dat onze computers uitvallen door stroomverlies.

Er wordt minimaal 1 afzonderlijk bestuurbare DJ monitor voorzien.

Indien er een afwijkende installatie aanwezig is dient deze voorgelegd te worden aan onze DJ’s ter goedkeuring.

 

deel 2: de Drive In show

Wij stellen onze installatie op, in principe wordt geen externe hulp verwacht.

Hiertoe dient de locatie van optreden:

  • vlot en zonder hindernissen bereikbaar te zijn vanaf de parkeerplaats van onze voertuigen tot de plaats van optreden.
  • mogen er geen obstakels zijn hoger dan 50cm te overbruggen zonder lift (zoals o.a. een podium).

Als er obstakels aanwezig zijn wordt een kleine hulp verwacht van één persoon voor het transport van en naar de opstelplaats.

De stroomvoorziening moet bestaan uit 2 stopcontacten van minimaal 16 ampère.

Is er een boeking voorzien waar internet voorziening vereist is dan dient deze te bestaan uit ofwel een vaste LAN verbinding waarvan de kabel aangeboden wordt ter hoogte van de locatie van de DJ, ofwel een wifi verbinding met een snelheid van minimaal 100 MBS. Let op: de wifi verbinding mag NIET publiek toegankelijk zijn. Wifi snelheden worden immers beïnvloed door het aantal gebruikers.

Wij stellen onze installatie op met eigen materiaal en moeten dit doen op een veilige locatie. Indien niet op een podium dient de zaaluitbater te voorzien in een veilige opstelplaats. Bij voorkeur op een klein podium van +-30 cm.

deel 3: de praktische vereisten voor de DJ

Onze DJ’s komen goed uitgerust aan de start van het evenement om gedurende de ganse duurtijd van het evenement een topprestatie te leveren.

Wij verzoeken U enkel te zorgen voor voldoende frisdrank, liefst bestaande 2 literflessen plat water en eventueel bij langere events een zeer lichte catering. Dit laatste wordt enkel verwacht indien de totale aanwezigheid van de DJ langer dan 5 uur is.

Indien de DJ gebruik moet maken van dezelfde publieke toiletten, wordt gevraagd om te bekijken hoe bij drukke events een voorrangsregeling kan voorzien worden.