Beste,

Wij zijn zeer verheugd dat u besloten hebt om DJ experience aan te duiden als uw partner voor het entertainement op uw feest.

Om op deze pagina terecht te komen hebt u een paswoord van ons ontvangen zodat we zeker zijn dat enkel jullie en eventueel diegene waaraan je dit paswoord hebt doorgegeven toegang hebben tot deze gegevens.

Deze pagina’s zijn ook niet geïndexeerd dus kunnen ook niet “gegoogeld” worden. Hebt u per ongeluk uw paswoord doorgegeven aan niet bevoegden, stuur ons even een mailtje eventueel met het nieuwe gewenste paswoord en we passen het aan.

Dit is de persoonlijke pagina voor uw evenement. We vertrekken altijd van onze algemene voorbereidingen die op elk feest terugkomen en gaan het gaandeweg personaliseren zodat we  ten laatste de week voor het evenement een volledig draaiboek hebben om op terug te vallen.

vriendelijke groeten,

Steven Loyaerts

DJ experience

Naam organisatorsuske en wiske
facturatiegegevens
boekingsprijs
adresgegevens zaal
bijkomende info zaal
contactgegevens zaalnaam zaal:
adres zaal:
contactpersoon zaal:
mail adres:
gsm nummer:
praktische afsprakenopbouw datum en uur:
aanwezigheid DJ vanaf:
verwachte effectieve start DJ:
verwacht einduur (niet verplicht op te geven):

andere nuttige info:

Zijn hierboven een aantal gegevens nog niet ingevuld?

Stuur ze ons door via deze link.

Wij verwerken uw input en plaatsen de bijkomende info zo snel mogelijk op de pagina.

communciatiegegevens:

Wij communiceren heel graag met iedereen die een deel kan uitmaken van het entertainment gedeelte van uw feest. Geeft u daarom gerust aan iedereen die van onze diensten gebruik zou kunnen maken onze communicatiegegevens.

Uiteraard vragen we zoveel mogelijk te communiceren via mail, maar voor gerichte vragen staan we ook altijd telefonisch klaar.

De meest voor de hand liggende partijen om te communiceren zijn uiteraard de mensen van de zaal die specifieke eisen of wensen willen communiceren, de cateraar die bijvoorbeeld voor het dessert een muzikale en lichtondersteuning wenst bij het intrede, de ceremoniemeester, ……. Maar denk ook gerust aan uw genodigden. Hebt u er weet van dat er genodigden zijn die “iets” plannen zoals een speech of een gelegenheidsoptreden, laat hen ons gerust contacteren. Zaken zoals draadloze hoofdmicro’s waarbij zij hun handen vrij hebben tijdens hun speech of optreden hebben we niet standaard bij, maar we voegen het wel gratis toe indien gevraagd.

Zodra er mensen ons gecontacteerd hebben, vermelden wij dit op deze pagina hieronder.

STELOBO DJ EXPERIENCE:

uw aangeduide DJ: ……………..

gsm nr: …………………

mail adres: …………………..

telefonisch best bereikbaar op: ………………..

de playlist

Een ideale playlist is voor ons een overzicht van uw favoriete dansbare nummers die volledig genoeg is zodat we een inzicht krijgen jullie favoriete muziekstijl. Houd bij het indienen van een playlist ook rekening met het te verwachten publiek. Hebt u een goede playlist opgesteld die ook rekening houdt met het te verwachten publiek dan is een goede richtlijn dat gemiddeld 5 à 8 nummers van uw playlist per uur effectief gespeeld worden. Voor een volledige avond adviseren wij u maximaal een 40 tal nummers op te geven.

Klik hier om te kijken op welke manier u een playlist kan indienen.