Dit concept is toepasbaar voor groepen vanaf 30 personen en wordt in de basissetting licht, geluid en medewerkers aangeboden tot maximaal 150 personen.
Het concept voor de kookworkshop wordt heel vaak toegepast met het overbekende Spaanse recept:PAËLLA
Maar het kan uiteraard ook met andere gerechten zolang het gaat om gerechten die vrij eenvoudig te bereiden zijn, bij voorkeur eenpansgerechten.
Zo behoren dus ook zeker de Aziatische en Mexicaanse keuken tot de mogelijkheden en kunnen we ook lekker aan de slag gaan als pizza bakkers.
In ons aanbod in altijd de licht- en geluidsinstallatie inbegrepen alsook de nodige medewerkers bestaande uit een 3-koppig team: de DJ, de presentator/animator en een kok.
Voor de locatie, het kookmateriaal, de ingrediënten en de drank mag u zelf zorgen. We zeggen “mag” want we hebben hier uiteraard uitgebreide ervaring mee. We kunnen dit dus ook voor u kant-en-klaar boeken in zalen van 30 tot 1000 personen op locatie 2160 Wommelgem.
zo werkt het concept:
0
Op voorhand gaan wij of jullie (afhankelijk van de afgesproken formule) zorgen dat alles klaarstaat. De kookeilanden, de gerechten, de drank, het bestek, de tafels,………
Alles moet operationeel klaarstaan voor de eerste gast binnenkomt.
1
Het is belangrijk dat uw gasten ongeveer allemaal samen toekomen binnen een periode van een half uur. Zorg er dus voor dat op het effectieve aanvangsuur alle gasten aanwezig zijn.
We beginnen met een voorstelling van de workshop door onze kok die voor de start de ingrediënten gaat overlopen, een korte uiteenzetting gaat geven over het gerecht dat we gaan maken en het gebruik van het materiaal gaat toelichten.
Daarna neemt de animator over en gaan we de kookteams samenstellen. Afhankelijk van het gerecht gaan hij/zij teams vormen van 4 tot 6 personen en gaat hij samen met de DJ de bijhorende ambiance starten.
2
We focussen vooral op gerechten die ongeveer 30 à 45 minuten in beslag nemen waarin. Gedurende de volledige duurtijd gaat de kok van het ene kookeiland naar het andere om de teams te begeleiden. Hij zal proberen de teams zodanig te sturen dat ondanks dat iedereen met dezelfde gerechten werkt, er uiteindelijk toch een mooie variatie zal zitten in het eindresultaat.
De animator zal samen met de DJ gedurende de volledige duurtijd de ambiance erin houden. Zo wordt er gekookt, gedanst en meegezongen.
Gedurende de ganse tijd worden door de obers de glazen weliswaar gevuld gehouden maar wordt er ook op toegekeken dat het tijdens het koken veilig blijft.
3
Op het einde van de workshop is het de bedoeling dat de gerechten uitgestald worden in buffetvorm en is het de bedoeling dat er van elkaars recepten geproefd wordt tijdens een walking diner moment.
4
Dit is het einde van de de workshop. Plant U dit event in als onderdeel van een uitgebreidere dagplanning dan kan dit het einde zijn van ons aanbod, maar de DJ kan hier ook verder gaan eventueel aangevuld met interessante live optredens. Een extra boeking van een solo muzikant zoals bijvoorbeeld een saxofonist garandeert succes.
Prijzen:
DIENSTENPAKKET
inbegrepen
- 5 uur DJ prestatie
- 5 uur animator/DJ presentatie
- 5 uur kok
- technische licht en geluidsopstelling
totaalprijs €1600 exclusief btw
- 1200 euro is onderhevig aan het btw tarief van 6%
- 400 euro is onderhevig aan het btw tarief van 21%
- totaalprijs inclusief btw is €1757
in dit concept zorgt U zelf voor:
- drank en ingrediënten
- de kooktoestellen inclusief eventueel gas of (voldoende) elektriciteit. *
- toogpersoneel (advies: 1 persoon per 50 deelnemers)
- bedienend personeel (minstens 1 persoon per 30 deelnemers)
- bestek, borden, tafels
- locatie
* wij adviseren ten sterkste gebruik te maken van toestellen op gas. Het komt frequent voor dat in feestzalen er onvoldoende stroomvoorziening beschikbaar is om meerdere kooktoestellen aan te sluiten.
FULL SERVICE
Wij verzorgen indien u wenst ook het geheel all-in. De prijs is uiteraard sterkt afhankelijk van wat er aanwezig is op de locatie maar we geven u hieronder graag indicatieve prijs mee. Let op: de opgegeven prijzen zijn niet bindend, maar wel het resultaat van de gemiddelde prijs uit recente realisaties. In de onderstaande berekeningen is telkens uitgegaan van eenpansgerechten.
FULL SERVICE EXCLUSIEF ZAAL
inbegrepen
- dienstenpakket (zie boven)
- toogpersoneel en bediening volgens noodzaak
- pannen diameter 80cm
- gastoestel
- gas
- bestek
- servietten
- aperitief glazen
- ingrediënten
- oliën, kruiden, boter,….
- koude hapjes
Wij zorgen voor de volledige bediening van de dranken, maar de kostprijs van de dranken wordt wel supplementair aangerekend.
Indien u met een “à volonté” formule werkt dan worden de dranken achteraf afgerekend aan gangbare consumptieprijzen.
Indien u met een individueel betalend concept wil werken dan moet u rekening houden met een toeslag van €25/uur voor de kassamedewerker.
- PERSONEN/WAT
- FULL SERVICE
EXCLUSIEF ZAAL - SUPPLEMENT ZAAL
(2160 wommelgem). **
- 30 PERSONEN
- €4244 EXCLUSIEF BTW
€5135 INCLUSIEF BTW - week: €400
weekeinde en feestdagen: €600
- 45 PERSONEN
- €5608 EXCLUSFIE BTW
€6785 INCLUSIEF BTW - week: €400
weekeinde en feestdagen: €600
- 60 PERSONEN
- €6299 EXCLUSIEF BTW
€7621 INCLUSIEF BTW - week: €400
weekeinde en feestdagen: €600
** we werken met verschillende zalen in onze thuisgemeente afhankelijk van het aantal deelnemers. Wij boeken de zaal voor U. Afhankelijk van de gekozen zaal doen we dit via ons of rechtstreeks op uw naam (één locatie werkt ondernemers onvriendelijk en staat onderverhuur niet toe, waardoor de boeking rechtstreeks op uw naam moet gebeuren).