DJ ZOEKT ZAAL

Tijdens Corona heeft Stelobo DJ Experience helaas een einde zien komen aan de samenwerking op enkele locaties waar we vaste samenwerkingsovereenkomsten hadden wegens beëindiging van de activiteiten.

Wij zijn op zoek naar enkele nieuwe samenwerkingsverbanden in een straal van 30km rond Wommelgem..  Interesse? We komen ons concept graaf verder toelichten.

Onze installatie & uw zaal

De DJ’s van Stelobo DJ experience houden van afwisseling en gaan heel Vlaanderen door op zoek naar toffe evenementen.

Maar soms spelen we ook al eens graag een “thuismatch”. We zijn daarom niet noodzakelijk op zoek naar zalen waar wij de enige DJ zijn met wurgcontracten voor zowel zaaleigenaars als organisators, maar naar toffe en haalbare samenwerkingsovereenkomsten met een in-win voor alle partijen.

Onze aanpak is uniek en houdt het midden tussen een standaard leasing en een overeenkomst voor het entertainementgedeelte.

Wij komen graag bij U kijken en werken afhankelijk van de mogelijkheden van de zaal een installatie voor U uit die we vervolgens komen installeren. Verder kiest U zelf. Schuift U ons naar voor als DJ of eventorganisator naar uw gasten, dan wordt een deel van de leasing die maand afbetaald door uw commissie, doet U dat niet dan betaald U gewoon uw huurgeld.

De aanpak in een notedop
  • Elke situatie wordt persoonlijk bekeken naar wat U als eigenaar wenst, of wat misschien al aanwezig is. We bieden leasingsvormen van 36 tot 60 maanden voor opstellingen met een aankoopwaarde tot maximaal 25K ex btw.
  • We hanteren 3 formules
    • formule 1 omvat een exclusieve samenwerking waarbij U een korting krijgt op uw maandbetaling van 33%, 66 of 99% afhankelijk of wij die maand 1,2 of 3 boekingen hebben in uw zaal met een minimale waarde van €650 ex btw.
    • formule 2 biedt U de volledige vrijheid externe DJ’s toe te laten, en krijgt U een commissie van 10% op elk boekingsbedrag
    • formule 3 is een klassieke leasing inclusief levering en plaatsing.
Lokale eventorganisatie

Naast het DJ gedeelte amuseren wij ons rot als we samen met een aantal toffe lokale artiesten kunnen samenwerken.

Daarvan zijn we er in de loop der jaren al heel veel tegen gekomen die ons aangenaam verrast hebben. Solo muzikanten, zangers, zangeressen, groepen, stand-up,…..

Op zoek naar een avondje DJ met 2 artiesten gekozen uit een heel breed scala bieden wij al aan voor minder dan 1500 euro.

Onze DJ’s

We bieden DJ’s in alle mogelijke muziekstijlen en voegen daar hun eigen stijl van aanpak aan toe. Een DJ die verliefd is op de micro, of toch liever niet te veel? Of misschien wel een verborgen zangtalent dat op gepaste tijde het publiek verrast met zijn/haar zangtalent? Een samenwerking met Stelobo DJ Experience is geen samenwerking met één DJ. Wij luisteren naar uw klanten en bepalen het aanbod.

Volledig officieel

In een samenwerkingsovereenkomst nemen wij de volledige organisatorische lasten van U over. Wij regelen sabam/unisono voor de klanten en werken voor de rest volledig volgens de wettelijke bepalingen. Wij zijn in orde met de BTW regelgeving, de muziek wordt officieel aangekocht en onze medewerkers worden op een correcte manier verloond.