wij gaan trouwen

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Een originele manier om uw huwelijksfeest aan te kondigen en uw gasten intenser te betrekken bij uw voorbereidingen, is een huwelijkswebsite.

Op deze fictieve demo website tonen we u een aantal mogelijkheden die een trouwsite kunnen bieden. Welke onderdelen u wel of niet wenst kiest u zelf. Pagina’s op maat zijn uiteraard ook mogelijk.

Een trouwwebsite kan publiek gepubliceerd worden zodat hij door iedereen kan bekeken worden, of privé zodat enkel uw genodigden hem kunnen openen. In het laatste geval wordt hij ook niet geïndexeerd door google.

De kleuren en het ontwerp van uw website wordt indien gewenst volledig op maat gemaakt. Dus geen “standaard” templates maar steeds een eigen website.

UITNODIGINGEN

Indien u geen traditionele uitnodigingen wilt versturen kunnen wij een link via E-mail of een QR code via Whatsapp versturen, of een combinatie van beide.

In deze uitnodiging vinden uw gasten naast de link ook een paswoord die toegang geeft tot deze pagina. Zo bent u zeker dat enkel uw gasten kunnen inschrijven.

ONLINE AANMELDEN

Via de inschrijvingspagina kunnen uw gasten aangeven of ze aanwezig zullen zijn of niet.

Hebt u de uitnodiging digitaal verstuurd dan leidt de link hen automatisch naar deze pagina, is de uitnodiging op papier verstuurd dan moet deze ofwel de geschreven link omvatten ofwel een QR code naar deze pagina.

De invulvelden zijn volledig door U te kiezen. Dat kunnen gewoon de basisinfo’s zijn, maar kan ook verder uitgebreid worden. Extra info zoals bijvoorbeeld allergenen bij het eten, lievelingsmuziek ten behoeve van de DJ, enzovoort kunnen eveneens in vraagvorm toegevoegd worden.

Deze pagina omhelst eveneens een automatische RSVP waarbij we berichten gaan sturen naar gasten die (nog) niet gereageerd hebben.

FOTO EN VIDEO

Beelden zeggen veel meer dan woorden en het houdt de aandacht van uw genodigden vast op uw website. Zeker als deze in de voorbereiding regelmatig worden aangepast.

We verwerken graag uw foto en videodatabase in uw website.

Hebt u belangrijke afwezigen op de dag zelf en kan u er een budget aan spenderen, dan is zelfs live streaming op de grote dag zelf mogelijk via deze pagina.

BLOG

Wilt u uw gasten heel nauw betrekken bij uw voorbereiding dan kan u deze pagina activeren.

Heel eenvoudig via uw smartphone of computer kan u deze pagina updaten op elk moment dat u wenst via nieuwe posts.

CADEAULIJST

Een pagina met een cadeaulijst kan op twee manieren opgemaakt worden.

Hebt u een lijst geregistreerd bij één bepaalde handelszaak die deze ook online aanbiedt, dan doet deze pagina gewoon dienst als link ernaartoe.

Hebt u een cadeaulijst zelf samengesteld dan kunnen we deze weergeven met regelmatige updates over beschikbaarheid.

LOCATIE en HOTELS

Wilt u informatie meegeven over de trouwlocatie, dan kan dit via deze pagina.

De inhoud kan een eenvoudige kaart zijn, maar ook een volledige routebeschrijving met auto en/of openbaar vervoer.

Info over de beschikbare parking en eventuele handige tips betreffende logement in de buurt van de locatie voor gasten die van verder komen of ervoor kiezen een “glaasje” te drinken zonder BOB.

AFTELLEN

We hebben de aftelklok al weergeven op de homepagina, maar dat is een optie.

We kunnen dit ook op een aparte pagina plaatsen.

Dit is vooral handig als u aftelt naar verschillende data zoals het vrijgezellenfeest, de huwelijksreis of de trouwdatum (ingeval de trouw niet op dezelfde dag is als het feest).

ADRESBOEK

Deze invulpagina kan toegevoegd worden aan de inschrijvingslijst indien u ervan gebruik maakt.

Indien u er de voorkeur aan gegeven hebt om de RSVP toch via gewone melding te ontvangen dan kan u toch nog een online adresboek aanleggen van uw gasten.

Wilt u bijvoorbeeld een whats’app groepje starten voor uw feest, dan kunnen uw gasten hier bijvoorbeeld hun gegevens achterlaten.